06 34 89 29 00 info@greetjedijk.nl

Spagyriek

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. In de spagyriek worden klachten gezien als processen waarbij je lichaam, je geest en je ziel betrokken zijn.

De middelen kunnen de symptomen verlichten maar ze dringen ook in de diepere lagen van je persoonlijkheid door om zo bij de kern van je probleem te komen. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van datgene wat hem in de weg heeft gestaan om zichzelf te kunnen zijn. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat je beseft wat er met je is gebeurd waarna heling mogelijk wordt.

De essences (zo worden de spagyrische middelen genoemd) vormen een synthese van het potentieel van homeopathie, fytotherapie (kruidengeneeskunde), Bach Bloesems en Schüssler celzouten. (vrij naar informatie van www.spagyriekapotheek.nl)

Werkwijze

Ik kan op meerdere manieren spagyrische middelen voorschrijven. Vaak kies ik op basis van je emotionele, mentale en lichamelijke klachten een combinatie van middelen. Ook zijn er complexen te bestellen die speciaal voor een bepaald ziektebeeld zijn samengesteld.

Voor wie?

Spagyriek is voor jong en oud en het kan worden ingezet bij een ongelooflijk breed scala aan klachten. Omdat ieder mens anders is, is het mogelijk dat ik je adviseer eerst een andere behandelmethode te volgen.

Ervaringen van anderen:

“Ik ben een stuk evenwichtiger en heb veel minder last van mijn overgangsklachten”.

“Als ik mijn middel niet inneem voel ik me echt minder helder”. “Dit middel is beter dan de Concerta die ik mijn zoontje gaf”.

Mijn huidklachten zijn bijna over! Na jarenlang dokteren en van alles geprobeerd te hebben“.