06 34 89 29 00 info@greetjedijk.nl

Stoelmassage

Stoelmassage, ook wel bekend als stoelshiatsu, is één van de meest toegankelijke massagevormen van dit moment. In tegenstelling tot de meeste andere massagevormen kan de massage (bijna) overal plaatsvinden. U kunt uw kleren aanhouden en er wordt geen massagetafel gebruikt maar een speciaal voor deze massagevorm ontwikkelde massagestoel.

Werkwijze

Mijn persoonlijke invulling van een stoelmassage is een drukpuntmassage (acupressuur) aangevuld met klassieke massagetechnieken en duurt ongeveer 20 minuten. Bij een uitgebreidere behandeling krijgt u als extraatje Reiki en polariteitmassage. Deze behandelingen duren dan ook wat langer.

Tijdens de massage werk ik o.a. met acupressuurpunten in het hoofd, de nek, schouders, rug, armen en handen met als doel de circulatie in het lichaam te verbeteren en de gezondheid te bevorderen.

Voor wie?

Stoelmassage is er op gericht om spanningsklachten te voorkomen en te verlichten. Het is een ideale massage wanneer u weinig tijd heeft en toch wilt profiteren van een ontspannende of vitaliserende lichaamsbehandeling.

Ervaringen van anderen:

“Ik voel me heerlijk, dankje wel!”

“Dat je in zo’n korte tijd zoveel kan bereiken, alles voelt veel losser”.

“Ik geef me gemakkelijk aan je over, je straalt rust uit”.

“Tot op heden ben jij de enige die mijn pijnklachten kan verlichten”.