06 34 89 29 00 info@greetjedijk.nl

Niets spreekt meer aan dan de ervaring van iemand anders

“Bachdruppels zijn voor mij een goede ondersteuning geweest tijdens een aantal verwerkings- / veranderingsprocessen. Het mooie is dat Greetje voor elke situatie een nieuwe passende combinatie kan maken zodat het precies aansluit bij waar ik op dat moment behoefte aan had. Soms is een reactie enige tijd wat heftiger zichtbaar en voelbaar, maar meestal gaat het heel subtiel en geleidelijk. Het past zich aan, aan mijn lichaam en emoties, aan wat ik op dat moment aankan.”

“Het gaat hartstikke goed met mij. Ik zeg ook tegen iedereen dat de gesprekken met jou en de druppels me kennelijk goed gedaan hebben”.

Ik heb Greetje haar hulp gezocht voor onze jongste dochter. Het voelde warm en vertrouwd, daardoor kon je helemaal jezelf zijn. Al snel had Greetje in de gaten dat er meer speelde dan alleen de problemen bij onze jongste dochter. Zo werden ook onze oudste dochter en ik behandeld. Met druppels, celzouten en wat drukpunten in balans te brengen, zijn we na een dik jaar verder ontzettend vooruit gegaan. Onze dochters hebben de rust weer gevonden en zo ikzelf ook. Ik raad iedereen deze vorm van therapie aan, zeker bij Greetje, een lieve open en altijd vrolijke vrouw die overal weer een oplossing voor weet te vinden. Wij zijn haar er zeer dankbaar voor dat ze ons op deze manier heeft kunnen helpen.

“Ik geef Erik nu al een week geen druppels meer en ook de andere (homeopathische) medicijnen niet meer. Het gaat bijzonder goed moet ik zeggen. Hij is heel aanhankelijk en erg lief en vrolijk! Ik wil het zo eerst nog even een tijdje proberen. Mocht het niet gaan dan neem ik weer contact met je op”. (Opm. dit betrof een jongetje met het syndroom van Down).

“Tom logeerde gisteren bij mijn ouders. Het was heel gezellig. Net zoals het thuis de hele week gezellig is, op één of andere manier hebben we meer contact met hem. Hij doet zelf dingen, heeft leuke grapjes en is meer aanwezig. Mijn vader wist het heel treffend te omschrijven: “Tom is niet meer boos!”.

“We glunderen nog steeds na van het 10-minuten gesprek op school en van Martin zijn rapport”. Het gaat allemaal super met hem, complimenten van de juffen.
Hij heeft heel hard gewerkt en doet het prima. Ze zagen duidelijk veranderingen in hem, Het is hem gelukt alleen maar goedjes en voldoendes op zijn rapport te halen. Ook dat blokje over werkhouding, omgang met anderen, weerbaarheid, sociale omgangsvormen enz. Het is hem (en ons) gelukt”!

“Greetje is een warme vrouw met een luisterend oor en een hart van goud. Ze kijkt naar wat er speelt, luistert goed naar wat de ander vertelt en vervolgens wordt er in overleg een flesje Bach Bloesems, spagyriek en / of celzouten samengesteld. Daarna gaat het om de ervaring en ik kan alleen maar zeggen dat deze keer op keer meer dan positief is. We zijn samen een reis naar een beter leven aangegaan en daar ben ik zeer dankbaar voor. Ik hoop dat steeds meer mensen de remedies mogen gaan ontdekken. Ze veranderen je niet maar zorgen ervoor dat je meer jezelf wordt. Letterlijk een geschenk uit de natuur”

“Ik kom bij Greetje voor Bach Bloesemtherapie omdat ik ondersteuning nodig had. Ik was heel onzeker, angstig, depressief, enz. Ik ben nu een heel ander persoon. Ik sta dankzij de druppels weer goed in het leven. Ook slik ik geen medicatie tegen depressiviteit meer. Mijn zoon gebruikt ook Bach Bloesems en durft nu bij zijn vriendjes meer voor zichzelf op te komen en wordt weer de vrolijke jongen die hij was. Ook is hij nu minder angstig. Verder kropt hij de dingen die hem dwarszitten minder op”.

“Er is bij jou een proces opgestart waar ik nog alle dagen profijt van heb”.
“Ik ga altijd opgewekt de deur uit als ik bij je ben geweest. Het voelt nooit zwaar en toch merk ik dat wat we gedaan hebben nog lang doorwerkt”.

“Het gaat hartstikke goed met mij. Ik zeg ook tegen iedereen dat de gesprekken met jou en de druppels me kennelijk goed gedaan hebben”.

“Jaren heb ik van alles geprobeerd om van mijn darmkrampen en diarree af te komen. Uiteindelijk bij de MDL arts beland. Onderzoeken, medicatie, etc. maar het werd alleen maar erger. Ik durfde en kon de deur niet meer uit. Met mijn laatste restje moed ben ik een andere weg gaan zoeken en zo kwam ik bij Greetje terecht.
Eindelijk iemand die naar me luisterde en mijn klachten serieus nam. En die meteen zoiets had van dit probleem gaan we aanpakken. Wat een opluchting.
Greetje heeft me zowel lichamelijk als geestelijk op weg geholpen. Mijn voeding totaal veranderd zodat ik weer normaal de dag door kan komen, zonder krampen en diarree. Ze heeft naar al mijn verhalen geluisterd en geholpen het een plekje te geven.
Met haar bloesemtherapie, celzouten en energetische therapie kwam alles stap voor stap in balans. Ik durf nu de deur weer uit, kan weer genieten van eten maar wel op een gezondere en natuurlijke manier. Ik heb weer energie en het allerbelangrijkste, ik geniet weer van elke dag.
Van de onrust en stress zijn de scherpste kantjes af; ik heb zoveel meer innerlijke rust. Zonder Greetje’s inzet was ik niet de persoon die ik nu weer ben. Ik voel me heerlijk, vol energie”.

“Ik wil je bedanken voor de ontzettend fijne gesprekken en alle hulp die ik hier aan heb gehad. 
Deze gesprekken hebben mij weer heel veel vertrouwen in mezelf gegeven en ik heb geleerd om op mijzelf aan te kunnen. Door onze gesprekken ben ik er ook achter gekomen dat je pas gelukkig kan worden als je tevreden bent met je ‘eigen ik’.
In het begin van dit jaar leek het gras altijd groener aan de overkant en daarbij mooier/beter/leuker. Dit kostte ontzettend veel energie omdat ik altijd bezig was met vergelijken en met mijn eigen prestaties naar beneden te halen. Ook al lijkt het gras soms groener toch heb ik geleerd om dat mijzelf niet zo aan te trekken en niet altijd zo te willen leven naar de perceptie van een ander en dat ik ook heel erg blij kan zijn met mijn leven zoals het is.
Deze ontdekking heeft mij ontzettend veel rust gegeven en heeft mij ook bewust gemaakt van het geluk waar ik mij in bevind en de mooie dingen die er zijn.
Ook heb ik geleerd om van me af te bijten en voor mezelf te kiezen en niet altijd de ellende van een ander te willen oplossen. Dat ging soms zo ver dat ik er het meest verdrietig om was terwijl de anderen dit vaak niet door hadden.
Ook merk ik dat er eigenlijk nog een ’taboe’ ligt om dit soort hulp te ontvangen als 23-jarige. Terwijl ik in mijn omgeving merk dat er soms veel druk ligt op onze generatie om te willen presteren, het leukste leven te leiden en de hele wereld te moeten zien. Doordat er zo veel open ligt kan dit soms best wel een dipje met zich meebrengen.  Super logisch, maar daarom is het zo fijn om het niet altijd alleen te moeten oplossen en iemand te hebben die er objectief in staat en verfrissende inbreng heeft”.