06 34 89 29 00 info@greetjedijk.nl

Schüssler celzouten

mineralen voor het leven 

Klachten door tekorten

Soms kan goed eten niet genoeg zijn!
De cel is de kleinste bouwsteen van ons lichaam. Het is belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen de mineralen binnen (de celzouten) en buiten onze cellen (via onze voeding/supplementen).

Tekorten binnen de cel geven aanleiding tot een gebrekkige stofwisseling. De opbouw van de cel is dan niet meer gelijk aan de afbraak.  Dat geeft klachten zoals vermoeidheid, stress, hoofdpijn, depressies, problemen op het gebied van slapen, weerstand, vertering, gewrichten en spieren. 

Optimale stofwisseling

Een mens is pas gezond als alle benodigde mineralen in het lichaam voorkomen, in een optimale verhouding tot elkaar.
De celzouttherapie (er zijn inmiddels 27 celzouten verkrijgbaar) heeft als doel de stofwisseling weer optimaal te laten functioneren. Hierdoor wordt het vermogen van het lichaam om zichzelf te ontgiften hersteld en krijgen de cellen weer nieuwe vitaliteit. 
Dit is van onschatbare waarde voor ons afweersysteem en onze persoonlijke ontwikkeling en groei.

Schüssler celzouten werken zowel op lichamelijk, emotioneel als mentaal gebied. Het is een risicovrije therapie omdat celzouten lichaamseigen mineraalstoffen zijn. 
 
 

 

Gemakkelijk opneembaar

Schüssler celzouten worden in een sterke verdunning ingenomen waardoor ze gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen. Overdosering is niet mogelijk.
De celzouten zijn in de vorm van tabletjes op basis van lactose en in poedervorm te koop en zijn zonder problemen te combineren met elke andere vorm van medicatie en/of supplementen.
Ze hebben geen noemenswaardige smaak, lossen heel gemakkelijk op en zijn daarom ook geschikt voor (kleine) kinderen.
Voor mensen met een lactose-intolerantie zijn er tabletjes zonder lactose verkrijgbaar.