06 34 89 29 00 info@greetjedijk.nl

De MIR-Methode®

De MIR-Methode® is een helingmethode die je letterlijk in een handomdraai toe kunt passen. De methode is ontwikkeld door Mireille Mettes en vrij beschikbaar op internet.

Kijk voor informatie op www.mir-methode.nl.

Werkwijze

De MIR-Methode® activeert het zelfhelende vermogen van je lichaam. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving en kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag.

Kijk naar de uitgebreide instructievideo op de website voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

Voor wie?

De MIR-Methode® is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf iets aan willen doen. Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode® gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan een MIR-Methode® begeleider evalueren wat de MIR-Methode® voor je gedaan heeft.

Extra begeleiding

Voor het versnellen van het genezingsproces en/of het oplossen van blokkades kun je een beroep doen op een MIR-Methode® begeleider. Het team van MIR-Methode® begeleiders kun je op de website vinden. De begeleiders zijn getraind in het nog effectiever en dieper laten doorwerken van de MIR-Methode® in jouw specifieke geval. Dat kan zijn vanwege een sterke lichamelijke reactie of om je te begeleiden in een proces dat je zwaar vindt, of gewoon omdat je het te lang vindt duren.\r\nIk ben door Mireille Mettes opgeleid als MIR-Methode® begeleider en ik help je graag.

Ervaringen van anderen:

Kijk op www.mir-methode.nl om een indruk te krijgen van wat de MIR-Methode® voor je kan doen.

 De MIR-Methode® is nooit een vervanging van medische of psychiatrische hulp