06 34 89 29 00 info@greetjedijk.nl

De workshops van COACHING AAN DE KEUKENTAFEL

COACHING AAN DE KEUKENTAFEL biedt gezellige, creatieve en inspirerende workshops voor vrouwen. De workshops zijn gericht op het ontdekken van jezelf, innerlijke groei en het ontwikkelen van een vitaal en gelukkig leven. Voor de inhoud kun je denken aan wat je in het blad HAPPINEZZ leest.

Wat kun je verwachten?

De workshops van COACHING AAN DE KEUKENTAFEL zijn ongedwongen en laagdrempelig. De groepjes zijn klein, maximaal vier vrouwen, om het vertrouwelijk en intiem te houden. Op deze manier kan iedereen voldoende aan bod komen. Het zijn actieve, speelse workshops met een afwisselend programma, waarin je jezelf op een andere manier leert kennen. We werken onder andere met creatieve materialen, visualisaties, spel, beweging en muziek en wisselen ideeën en ervaringen met elkaar uit. Met mooi weer gaan we naar buiten. Elke workshop heeft een thema en duurt ongeveer tweeënhalf uur.

Voor wie?

COACHING AAN DE KEUKENTAFEL is bedoeld voor vrouwen die meer uit zichzelf en uit het leven willen halen. Je kunt je met je vriendinnen opgeven of juist nieuwe vrouwen ontmoeten.

Kijk op de Agenda voor data en (nieuwe) thema’s.

Praktische informatie.

Voor 15 euro beleef je een morgen die je bijblijft. Je krijgt koffie of thee met wat lekkers erbij, en de materialen die je gebruikt zijn bij de prijs inbegrepen. De workshops duren van 9:30 – 12.00 en worden eens per twee weken gehouden op een dinsdag of woensdag.

Waar?

Je zit AAN DE KEUKENTAFEL bij mij thuis aan de Jan Binneswei 20 in Oudwoude. Je kunt je opgeven door het contactformulier in te vullen of een emailtje te sturen naar: info@greetjedijk.nl of door te bellen met: 06-34892900.

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van COACHING AAN DE KEUKENTAFEL, kijk dan regelmatig even op www.greetjedijk.nl of stuur me een mailtje zodat ik je in mijn adressenbestand op kan nemen.

Ervaringen van anderen:

“Je krijgt een warm, lief onthaal bij Greetje. Het is gezellig, hartverwarmend en er ontstaan hele mooie, diepgaande gesprekken met alle gevoelens die erbij horen. Door elke keer weer creatief bezig te zijn met klei of verf komen er verrassende creaties tevoorschijn, uitleg door Greetje is heel boeiend. Je krijgt handvatten mee en het doet wat met je”.

Rond de keukentafel komen altijd de meest uiteenlopende gesprekken tot stand. We krijgen de ruimte om dat met elkaar te delen. De warmte en wijsheid waarmee je altijd jouw kennis met ons deelt voelt heel goed. Door middel van schilderen en kleuren komen soms heftige gevoelens boven, wat ook heel vaak opluchting geeft. Ik ga altijd weer met een warm en blij gevoel naar huis, en kan er weer tegen! Ik hoop nog heel vaak bij je aan de keukentafel te zitten”.